Beslenme
Ege Üniversitesi Kampusu içinde farklı noktalarda bulunan iki merkezi yemekhanede, öğrencilerin sağlıklı, doğru ve ucuz beslenmelerine katkıda bulunmak üzere sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği hizmeti verilmektedir. Yemekler; uzman personel ve gıda mühendisleri gözetiminde mevsimine göre, öğrencilerin ihtiyacı olan kalori ve besin değerleri göz önüne alınarak hazırlanmaktadır. Ücreti karşılığında öğle (11.30-13.30) ve akşam (16.30-18.30) saatleri arasında bir öğünde dört çeşitten oluşan yemek hizmeti verilmektedir.
Yeşil Köşk
Eski adı “Pandispanya Köşkü” olan Yeşil Köşk, 1882 yılında inşa edilmiş olup, en son 2004 yılında restore edilerek Cafe-Restaurant olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Öğrencilere, kimlik belgelerini gösterdikleri takdirde indirim uygulanan Yeşil Köşk’te özel toplantı ve kutlamalar organize edilebilmektedir. Ayrıca part-time olarak öğrencilere iş imkanı sunulmaktadır.
Lokal
“Barry Evi” olarak bilinen tarihi köşk, 300 kişilik yazlık ve 120 kişilik kışlık bölümleri ile Ege Üniversitesi Lokali olarak hizmet vermektedir. Öğle ve akşam yemeği servisi verilen lokalde, özel toplantı ve kutlamalar gerçekleştirilebilir.
Toplum Merkezi
1880 yılında inşa edilen Murat Köşkü; 2001 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği restorasyon çalışmaları sonrasında 2005 yılının başında Ege Üniversitesi’ne tahsis edilmiştir. “Toplum Merkezi” olarak bilinen Murat Köşkü; fakülte/yüksekokul ve iç birimlerdeki personele, sivil toplum kuruluşları ile Ege Üniversitesi öğrenci topluluklarına iletişim ve toplantı merkezi olarak hizmet vermektedir.