|
1 | Gıdalarda mikrobiyal bulaşma kaynaklarını incelemek, Gıdalardaki mikroorganizmaları incelemek
| | Gıdalardaki mikroorganizmaların uygulamaları
|
2 | Gıdalardaki mikroorganizmaları incelemek, Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç faktörleri incelemek
| | Gıda mikrobiyolojisi laboratuarında kullanılan alet ve ekipmanlar |
3 | Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç faktörleri incelemek, Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen dış faktörleri incelemek, Gıdalarda indikatör mikroorganizmaları incelemek
| | Gıda mikrobiyolojisi laboratuvarında kullanılan cihazlar |
4 | Gıdalarda indikatör mikroorganizmaları incelemek, Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıkları incelemek | | Gıdalarda indikatör mikroorganizmaların uygulamaları |
5 | Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıkları incelemek, Mikrobiyal kontaminasyon kontrolu yapmak, Mikroorganizmaların uzaklaştırılmasını incelemek | | Mikrobiyal kontaminasyon kontrol uygulamaları |
6 | Mikrobiyal gelişmenin engellenmesini incelemek, Mikrorganizmaların öldürülmesini incelemek | | Mikrobiyal gelişmenin engellenmesi üzerine uygulamalar |
7 | Mikroorganizmaların öldürülmesini incelemek | | Mikroorganizmaların öldürülmesi üzerine uygulamalar |
8 | Arasınav | | Değerlendirme |
9 | Et ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek | | Et ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulma uygulamaları |
10 | Süt ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek | | Süt ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulma uygulamaları |
11 | Yumurta ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek, Meyve sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek
| | Yumurta ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulma uygulamaları |
12 | Meyve sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek, Konservelerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek | | Meyve sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulma uygulamaları |
13 | Konservelerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek, Tahıl ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek
| | Konservelerde mikrobiyolojik bozulma uygulamaları |
14 | Tahıl ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek, Fermente alkollü içeceklerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek
| | Tahıl ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulma uygulamaları |
15 | Fermente alkollü içeceklerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek | | Fermente alkollü içeceklerde mikrobiyolojik bozulma uygulamaları |
16 | Final Sınavı | | Değerlendirme |