|
1 | Emülsiyon tipi et ürünleri: Sosis ve salam üretimi | Sosis ve salam üretimi uygulaması | |
2 | Emülsiyon tipi et ürünleri: Sosis ve salam üretimi | Sosis ve salam üretimi uygulaması | |
3 | Emülsiyon tipi et ürünleri: Sosis ve salam üretimi | Sosis ve salam üretimi uygulaması | |
4 | İleri işlem görmüş et ürünleri-I: Sucuk üretimi | Sucuk ve sucuk benzeri ürünler üretimi uygulaması | |
5 | İleri işlem görmüş et ürünleri-I: Sucuk üretimi | Sucuk ve sucuk benzeri ürünler üretimi uygulaması | |
6 | İleri işlem görmüş et ürünleri-I: Sucuk benzeri ürünler üretimi | Sucuk ve sucuk benzeri ürünler üretimi uygulaması | |
7 | İleri işlem görmüş et ürünleri-I: Sucuk benzeri ürünler üretimi | Sucuk ve sucuk benzeri ürünler üretimi uygulaması | |
8 | Arasınav | Uygulama 1. Sınavı | |
9 | İleri işlem görmüş et ürünleri-I: Pastırma üretimi | Pastırma üretimi uygulaması | |
10 | İleri işlem görmüş et ürünleri-II: Konserve et ürünleri üretimi | Konserve et ürünleri uygulaması | |
11 | İleri işlem görmüş et ürünleri üretimi-II: Kavurma üretimi | Kavurma üretimi uygulaması | |
12 | İleri işlem görmüş et ürünleri-II: Jambon üretimi | Jambon üretimi uygulaması | |
13 | İleri işlem görmüş et ürünleri-II: Füme dil üretimi | Füme dil üretimi uygulaması | |
14 | İleri işlem görmüş et ürünleri-II: Jele işkembe üretimi | Jele işkembe üretimi uygulaması | |
15 | İleri işlem görmüş et ürünleri-II: Jele işkembe üretimi | Jele işkembe üretimi uygulaması | |
16 | Final sınavı | Uygulama 2. Sınavı | |